Qui som

Sempre cuidant de la salut dels teus fills         

50 Anys1
Naixement:
Empresa familiar fundada l’any 1964 pel Dr. Joan Saltor Castellsaguer, pare de l’actual propietari el Dr. Eduard Saltor Torrent.
Història i Evolució:

Pare i fill només van compartir un any, el Dr. Joan Saltor va morir l’any 1994 quan l’Eduard recentment acabada la carrera, treballava amb el seu pare. Va continuar ell sol amb l’empresa, una tasca gens fàcil, el seu pare li va deixar el llistó molt alt. Al principi va costar però amb esforç i humilitat, com diu l’Eduard, les coses funcionen. S’ha envoltat d’un gran equip mèdic professional que dóna tots els serveis a l’àrea de pediatria.

PERSONALITAT CORPORATIVA

El Dr. Eduard Saltor, actual propietari, és una persona empàtica, molt professional i que transmet molta seguretat, aspectes molt valorables en tractar-se de la salut dels nens. Al Dr. Saltor li encanta la seva feina, és la seva vocació i això es nota, mai té un no per resposta i és un gran informador que en aquesta àrea de la medicina és molt important.

FILOSOFIA

Continuar amb el llegat familiar i poder superar any rere any l’atenció al pacient amb un tracte personalitzat i molt professional.

PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Centre autoritzat E08716041

La finalitat assistencial del centre són les visites mèdiques de diferents especialitats pediàtriques amb exploracions complementàries a un pacient en el mateix temps i espai.

Per als nounats el seguiment del professional és personalitzat. Durant els primers anys de vida s’efectua un seguiment exhaustiu, vacunació, proves complementàries i especialistes. És molt important el tracte perquè els pares solen preocupar-se amb facilitat, es necessita transmetre seguretat, encert i comprensió en els diagnòstics.